Det kan huset flyter over av blader, pynt, strikkepinner og hundemat. Alt du vil er å dyrke hobbyen din, men det er ikke lenger plass til å puste engang.

Hva skal du gjøre? Gå de bratte trinnene ned i kjelleren? Kan det bli ditt nye oppholdsrom? Med wine and barrels i tankene, er det bare å koste støv og fjerne muselort. Nå er tiden inne for å innrede kjellerstua med de lekreste flaskene fra fjern og nær.

Kontinental inspirasjon

Inspirasjonen til din hang for vin har du fått på dine utallige reiser til kontinentet. Det bugner av vindruer, sødmefylte matviner og dertil egnet tilbehør. Kan du lage din egen «cave du vin» i kjelleren?

Finn innredningen du trenger på wineandbarrels.no – et nettsted som har akkurat de samme interessene som deg.

Gjør det romslig

Med vinskap får du plass til hundrevis av flasker på en vegg. Pynt med vintønner og champagnesabler og sett opp en deilig godstol ved siden av et rundt bord med en slank stett.

Dyrk din interesse i kjelleren når det ikke finnes plass der oppe. Inviter dine sammensvorne og be inn på vinsmaking. Gjør det som en ekte sommelier, og monter enda flere vinstativ i korridoren ved siden av. Gjør det til din vin-hule. Slik de gjør det på kontinentet.

Ta deg av vinene du elsker

Sørg for at wine and barrels står på menyen når tiden er inne for ost og kjeks, eller bare en reise gjennom vinens historie. Enten det er tysk, fransk, italiensk, spansk, bulgarsk, østerriksk eller gresk. Du vet hva du vil ha, vi vet hvordan du skal innrede vinkjelleren.

Det kan være starten på en givende hobby, en guidet tur i et vin museum du viser for dine nærmeste venner og familie. Gjør det med disse ideene vi har plantet. Du er klar for å nyte vin nummer 76 i vinkjellerens vinskap nummer 12!