Oppussing og full renovasjon av bad skal selvfølgelig overlates til fagfolk, men det er likevel smart å ta kloke og pengesparende valg på veien. Når du ser etter bad inspirasjon på nett, så er det en ting som ofte dukker opp – baderomspanel. Hva er det som gjør at disse platene er i vinden om dagen?

Et raskt, enkelt, rimelig og pent resultat

Oppussing av bad kan være komplisert, og det gjelder ikke minst membran og krav til tette gulv og vegger. Baderomspanel er en løsning der det vanntette laget er satt sammen med både en stabil plate og en pen overflate. Det betyr at selve veggen kan være på plass på kort tid, og tid og penger kan heller brukes på andre elementer – det finnes nok av baderom inspirasjon med flotte innredninger og løsninger.

Baderomspanel finnes i en rekke forskjellige varianter, noe som også gjør det enkelt å velge en litt mer eksklusiv overflate. Det finnes plater som ser ut som betong, skifer og mye mer. Det betyr faktisk at rimelig baderomspanel til kan gi et mer eksklusivt inntrykk sammenlignet med tradisjonelle enkle fliser.

Spennende innredning som komplementerer veggene

Hvis du velger baderomspanel, da bør du virkelig ta en titt på alternativer som slett sement overflate, glossy hvit eller kanskje naturimitasjoner som skifer eller treverk. Disse materialene og overflatene kan matche moderne innredning på en helt glimrende måte. Se etter baderom inspirasjon på nett, og husk på at det kan være mulig å gjenskape noen av de aller mest eksklusive løsningene med plater.

Panelplatene kan monteres helt uten synlige skjøter, noe som legger til rette for en harmonisk og rolig vegg. De tradisjonelle flisene, selv i sin mest nøytrale hvite versjon,skaper setter rammer med sine fuger og kvadratiske former. Slipp innredningen fri med plater som gir spillerom for nye og kreative valg med moderne innredning.