Utvalget av senger har tvilsomt vært større enn akkurat nå. Det finnes senger i nærmest alle størrelser, merker og variasjoner.

Du finner garantert en seng som passer din kropp, din smak og din lommebok.

Senger selges over alt

I dag finner du senger til salgs nesten over alt, i mange ulike typer butikker, og til og med på internett.

Mange bruker internett som en søkeportal hvor de grovsorterer utvalget ned til noen få senger, for så å gå i en butikk for å handle. Andre bruker internett til hele jobben, hvor de både velger og handler fra sofakroken. Begge deler er fullt mulig i dag da nettbutikkene er like gode og trygge som fysiske butikker.

De mest populære sengene

De mest populære sengene finner du i kategoriene Kontinentalseng, Regulerbar seng, Rammeseng, Dobbeltseng, Seng med oppbevaring samt Gjesteseng. Innenfor hver kategori finnes flere størrelser, varianter og prisklasser. Her finner du noe som passer for deg uavhengig av hvilket rom du ønsker sengen plassert i og stilen du ønsker på rommet.

Komfort er viktigst

Selv om utvalget er stort når det kommer til stil så er det liggekomforten du må være mest opptatt av. Især hvis det er hovedsengen du skal gå til anskaffelse av. En seng som blir sovet i hver dag trenger en bedre komfort enn en gjesteseng som blir brukt i ny og ne.

Hva som er god komfort er helt individuelt, men høyde og vekt kan gi deg en klar indikator på hvilke madrasser og senger du eksempelvis bør styre unna fordi det er vekt og kroppsfasong som avgjør hva som er riktig madrass for deg.

Ektefeller med forskjellig kroppsvekt vil høyst sannsynlig komme best ut av det dersom man velger forskjellig madrass. Fordi madrasser fins i forskjellig materiale og med ulik hardhet.

I tillegg finnes det madrasser som er inndelt i soner slik at hardheten varierer avhengig av hvor på madrassen trykket blir lagt.

Mulighetene er store, valgene er mange.