Bilen er sentral i mange nordmenns liv, og den er ofte helt avgjørende når det gjelder å få hverdagskabalen til å gå opp. Pendling til jobb, levering til barnehage og skole, fritidsaktiviteter og ferier – mange steder er det dessverre helt enkelt ikke mulig å komme seg rundt med kollektivtrafikk. Derfor er bilen så viktig, og da er det også greit å passe på den med smart tilbehør.

Smarte holdere, kroker, bord og mye mer

Du kan egentlig ikke få for mye oppbevaringsplass i bilen, selv om du selvfølgelig også kommer langt med å prøve å holde det ryddig og pent. Likevel er det mange ting som enten skal ha en fast plass, eller være med på kortere og lengre turer.

Derfor kan det definitivt lønne seg å se nærmere på forskjellige typer BMW-tilbehør og tilbehør til andre bilmerker, det finnes mange smarte skreddersydde originalprodukter. Til de mest populære bilmodellene er det også mulig å finne et bredt utvalg tredjepartstilbehør, slik at du kan finne akkurat den holderen, bordet, kroken eller hva det nå måtte være du er på jakt etter.

Tenk sikkerhet når du velger tilbehør

Det er ikke mange år siden de fleste frontruter var fylt med GPS-er og mobiltelefonholdere, men i 2022 er det meste av slikt utstyr heldigvis integrert i og koblet sammen med bilens egne systemer. Derfor bør mobilen også ligge trygt plassert i midtkonsollen, så kan du heller benytte bilens styresystemer til å besvare samtaler på en trygg og sikker måte.

Korrekt sikring og oppbevaring av løse gjenstander er et viktig tema når det gjelder tilbehør til bil og sikkerhet for både sjåfør og passasjerene. For eksempel har et godt feste til nettbrett ikke bare en praktisk funksjon, det dreier seg dessuten om økt sikkerhet når nettbrettet ikke kan bli til et prosjektil ved en eventuell kollisjon. Derfor er riktig biltilbehør også et enkelt sikkerhetstiltak.