Ofte kunne man tenke seg at man var mer ute og ikke ble sittende å kope i sofaen etter jobb. Men som regel er det flere grunner til at det blir sånn. Lite overskudd, huslige oppgaver og en dårlig tilrettelagt hage.

Men om man virkelig vil tilbringe mer tid ute i frisk luft, så kan en paviljong være løsningen. Her kan man anrette uteområdet med deilige stoler og morsomme leker. Alt tilpasset både små og store. Det kan både gi økt energi, bedre helse og mer lykkefølelse.

Hvordan gjøre plass til en paviljong?

Det er ikke sikkert du så muligheten for en paviljong i hagen som reell. Men det skal ikke så mye til før selv små by tomter kan få plass til en. Det første man må finne ut er størrelsen på paviljongen. Kanskje skal man heller velge et soltak? Det er litt enklere og kan tilpasses bedre.

En paviljong blir som et rom ute i hagen. Her kan man dekorere og kose seg akkurat slik man selv vil. Selv om det er kaldt, så kan man få det virkelig trivelig i en paviljong. Man må ta sine forbehold, for blir været alt for ustabilt, da må man pakke sammen. Rydding må til, og da kan det være lurt å finne et område som er vannrett på plenen. Det bør stå fritt uten for mange store trær rundt seg.

Velg form, størrelse og funksjon

Velg så en størrelse som passer perfekt til hagen, det blir akkurat så bra som man så det for seg. Enten det er stort eller lite, et krypinn i hagen kan gjøre hverdagen bedre. Kanskje trenger du et sted å trene, eller bare et rom hvor du kan puste ut. Litt sånn som Emil i Lønneberg?

Av og til trenger man forandring. Et soltak eller en paviljong kan gjøre akkurat det lille ekstra som skal til for å bli lykkelig.