Forestill deg at du slår opp øynene den første desember og du har lovet deg selv at i dag er dagen hvor julegavehandelen begynner. Kanskje det er nå at du ønsker at du hadde kjøpt julegaver litt før. Det kan være både dyrt og tøft å fortsette med å finne på og handle gode gaver i desember måned. Derfor kan det være en god ide å begynne litt tidligere på året.

Elegant kortholder

Black Friday byr igjen opp til dans i år og dette er en perfekt mulighet for å begynne tidligere på julehandelen. Hvis du starter tidlig på julehandelen, har du tid til både å finne den perfekte julegaven og få mer tid til å nyte desember. Det kan også være at du ikke er ute etter julegaver ennå og så er dette sjansen for at gi deg selv flott nytt skinntilbehør. 

Gjør et julegavekupp hos byRavn

Black Friday hos byRavn finner du mange gode tilbud. Alt fra håndtak til hele kjøkkenet ditt til armbånd i skinn med trykk. En personlig gave er alltid en suksess. Uansett hvem du har tenkt å gi gaven til, vil en gave med et personlig trykk alltid bli godt mottatt. Hos byRavn kan du personliggjøre de fleste av produktene slik at de kan passe til akkurat den som skal få gaven.

På Black Friday 2021 er det tilbud på byRavns stilrene produkter, både tilbehør, nøkkelring og interiør i flott vegetabilsk garvet skinn. Du kan dermed både gi kjøkkenet ditt et frisk pust med nye håndtak og få handlet inn en julegave eller to, f.eks. en fin nøkkelring. 

Den stilrene julegaven

Ikke end opp i kortkaos…

En topp julegaveide er noe som du vet at mottakeren kommer til å bruke mye. Med en kortholder av kvalitet i skinn kan du ikke gjøre noe galt. Den er perfekt til å holde orden på førerkort, bankkort og andre kort, samtidig som kortholderen passer perfekt i lomma.

Den tidløse kortholderen kan også brukes som lommebok med plass til få mynter og sedler. Den stilrene designen retter seg mot alle, hvor især den lyse naturfargen passer som kortholder til kvinner. Du kan velge å få den personliggjort med trykk eller ha den klassiske utgaven uten trykk. Gi den som julegave eller skjem deg selv bort i mørketiden.